Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam TEV'den Soma'ya burs desteği, TEV, Türk Eğitim Vakfı, soma maden faciası, Soma, maden faciası, burs desteği, TEV burs desteği, Soma hayatını kaybedenler

        Türk Eğitim Vakfı, Soma'da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin çocuklarına burs vereceğini açıkladı.

        Konu ile ilgili TEV adına yapılan açıklamada "Manisa ilimizin Soma ilçesinde meydana gelen ve çok sayıda can kaybına neden olan maden kazası millet olarak hepimizi derin üzüntüye boğmuştur. Türk Eğitim Vakfı olarak, bu felaketin açtığı yaraların bir nebze olsun sarılmasına yardımcı olmak amacıyla elimizden gelen desteği vereceğimizi paylaşmak isteriz" denildi.

        ÖĞRENİM BOYUNCA DEVAM EDECEK

        Konu ile ilgili açıklamanın devamında "Bu anlamda, kazada vefat eden veya çalışamayacak durumda olan işçilerimizin ilk, orta, lise ve yüksek öğrenim görmekte olan çocuklarına burs tahsis edilecektir. Burslar Vakfımız burs yönetmeliğine uygun olarak bu büyük acı ile sarsılan çocuklarımızın ve gençlerimizin öğrenim hayatları boyunca devam edecektir" denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ