Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yasmin Erbil: Bu sene beni fazla zorlamıştı - Magazin haberleri
        1

        Şovmen Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

        2

        Cesur pozlarıyla gündeme gelen Erbil, bugün 23 yaşına bastı. Arkadaşlarıyla birlikte yeni yaşını kutlayan Erbil, geceden kareleri şu not ile yayınladı:

        3

        "BU SENE BENİ FAZLA ZORLAMIŞTI"

        23... Şimdiden o kadar iyi geldin ki... Her zaman iyiye, güzele odaklanmayı seçen biri oldum ama bu sene beni fazla zorlamıştı. Şimdi çok güzel şeyler hissediyorum ve bakıyorum.

        4

        Yine de o deli dolu, en küçük şeylerden mutlu olan içimdeki küçük Yaso (O bildiğiniz civciv kılıklı Yaso) beni bırakmıyor. Bu yıl da yine en yakınlarımla olmayı diledim çünkü siz benim seçtiğim ailemsiniz. En özelsiniz. Onlar kendilerini çok iyi biliyor.

        5

        Kaç gündür beni hiç yalnız bırakmadınız. Dünyanın en mutlu insanı yaptınız ve cidden sevildiğimi bana hissettirdiniz gerçek dostluğunuzla. Bu yıl en çok yine sizinle güzel olacak.

        6

        Teşekkür ederim her şey için. Hep beraber olalım, gülelim, coşalım, mutlu olalım ve hep iyi kalalım. En kötü fırtınalardan sonra bile güneş yeniden parlayacak.