Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Yemek siparişi getiren kurye üniversite öğrencisini dövdü

        Olay geçen 1 Kasım'da Eskişehir'in Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Üniversite öğrencisi E.D., internet üzerinden hamburger sipariş verdi ve iddiaya göre altına da daha önce kendisine iyi davranmayan kurye için 'tek gözlü kurye getirmesin' diye not düştü.

        DHA'nın aktardığına göre; notu gören kurye O.K. yanına 3 arkadaşını alarak verilen siparişi E.D.'nin evine kendisi götürdü. Siparişin ücretini alan kurye O.K. daha sonra arkadaşları ile birlikte evin içerisine girdi. Kuryenin arkadaşlarından biri de bu anları cep telefonuyla kayda aldı.

        İddiaya göre; kurye O.K. üniversiteli gence elindeki sopayla vurup 'Kör kim?' diye bağırdı. Gencin 'demedim' yanıtı üzerine kurye, 'Tek gözlü dedin. Bir dahakine kafana sıkarım" diye tehditte bulundu, sopayla vurdu.

        REKLAM

        Olayın ardından E.D., polis merkezine giderek kurye O.K.'den şikayetçi oldu. E.D., olaydan hemen sonra sosyal paylaşım sitesinde de 'Bu bir yardım çağrısıdır. Umarım birileri görüp başlığını açar' başlığıyla yazı paylaştı.

        Bu arada kurye O.K.'nin, bir süre önce hamburgercideki işinden ayrılıp başka bir lokantada çalışmaya başladığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ