Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaosmanoğlu, muhtar ve konut ada başkanlarıyla görüştü

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı ve Yuvam Akarca konutlarının ada başkanları ile bir araya geldi.

        Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir tarafından hizmet alınan projelerin tanıtıldığı günlerde, projelerin oluşmasında büyük katkıları olan muhtarlarla ve farklı STK'ların yöneticileriyle de görüşmeyi sürdürüyor. BaşkanKaraosmanoğlu, İzmit Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Fatma Keskin ve Yuvam Akarca konutlarının ada başkanları ile bir araya geldi.

        Başkan Karaosmanoğlu, hayata geçirilen her projede etkili bir şekilde yapılan istişarenin öneminden bahsettiği görüşmede, "Halkımızın taleplerine duyarlı oluyoruz. Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarımızın yaşamdan aldığı mutluluğu artırmak için varlığını güçlü bir şekilde sürdürmektedir. Yatırımlarımızı Kocaeli'ye eşit bir şekilde dağıtıyoruz. Çok şükür bunu bugüne kadar başardık, bundan sonra da başaracağız" dedi.

        İzmit Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Fatma Keskin ve Yuvam Akarca Konutlarının ada başkanları, Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği hizmetler için Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür ettiler. Tramvay başta olmak üzere bölgelerinin altyapı ve üstyapı da ortaya koyulan eserler için teşekkür eden Muhtar Keskin ve ada başkanları, talep ve önerilerini de Karaosmanoğlu'na ilettiler.Ulaşım noktasında yeni yaklaşımların devriye girmesini isteyen ada başkanları, minibüs ve belediye araçlarının güzergâhlarında ki vatandaşların beklentilerini de Başkan Karaosmanoğlu'na aktardılar.

        Gerekenin yapılacağını belirten Karaosmanoğlu, "Her şeyin en güzeline layık vatandaşımızın taleplerine hızlı bir şekilde cevap veriyoruz. Bizlerin görevi kentimizde huzur içinde yaşayan insanlarımıza en güzel ortamlarda aileleriyle olan yaşamlarına değer katmaktır. Bunun içinde ekibimizle birlikte çalışıyoruz" diye konuştu.

        Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

        (MK-İÇ)

        06.12.2017 16:06:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler