Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınova'da asfalt çalışması devam ediyor

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi, Altınova Mahallesi başta olmak üzere birçok noktada asfalt çalışmasına devam ediyor. Altınova'ya yaklaşık 250 ton asfalt serimi yapıldı.

        Pursaklar Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilçedeki bulvar, cadde ve sokaklarda asfalt çalışmasına devam ediyor. Başta Altınova Mevlana Caddesi olmak üzere birçok sokakta da asfalt çalışması yapan ekipler, yaklaşık 250 ton asfalt serimi yaptı. Altınova Mahallesi'nde ASKİ'nin temiz su hattı çalışmaları sonrası abonelikleri tamamlanan sokaklarda asfalt yama çalışmalarına başlandı. Kış mevsiminde de gece gündüz mesai yapan belediye ekipleri, vatandaşın günlük yaşamını kolaylaştırmak için alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vatandaşların soğuk kış günlerinde mağdur olmaması için vardiyalı çalışan Pursaklar Belediyesi personeli, talepleri en kısa sürede karşılıyor.

        (BC-Y)

        28.12.2017 12:14:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler