Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyathanelerin bulunduğu katta yangın çıktı. Hastane tedbir amacıyla boşaltılırken, yangın kısa sürede söndürüldü.

        Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nilüfer Ek Hizmet Binası ameliyathanelerinin bulunduğu bodrum 2’nci katta yangın çıktı. İhbar üzerine hastaneye polis, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Binayı saran duman nedeniyle panik yaşanırken, ekipler vatandaşları tahliye etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangını kısa sürede söndürüldü.

        Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler