Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, muhtemel yağışların neden olabileceği taşkınların önüne geçmek ve Bursa'yı daha sağlıklı bir çevreye kavuşturmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.
        Bu kapsamda Yıldırım ilçesine bağlı Teferrüç ve Osmangazi ilçesine bağlı İsmetiye mahallelerinden geçen Karınca ve İsmetiye derelerinde kapsamlı bir temizlik çalışması yürütülüyor. Dere yataklarında biriken çamur, yabani ot ve çeşitli atıklar titizlikle temizlenirken, çalışmalarla su akışının sağlıklı ve düzenli şekilde sürdürülmesi, muhtemel taşkın riskinin de önüne geçilmesi hedefleniyor.
        Çalışmaların bölge halkının yaşam kalitesine önemli katkı sağlayacağını belirten Teferrüç Mahallesi Muhtarı Şükrü Taşçı, BUSKİ ekiplerine ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler