Erzurumspor FK şampiyonluğa koşuyor İstanbul'dan 3 puanla dönen Dadaşlar, Erzurum caddelerini adeta bayram yerine çevirdi
Trendyol 1. Lig'in 34. haftasında deplasmanda İstanbulspor'u 10 yenen Erzurumspor FK, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarken, maçın bitiş düdüğüyle birlikte Erzurum sokakları adeta şenlik alanına döndü.
Trendyol 1. Lig'in 34. haftasında deplasmanda İstanbulspor'u 10 yenen Erzurumspor FK, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarken, maçın bitiş düdüğüyle birlikte Erzurum sokakları adeta şenlik alanına döndü.
İstanbulspor'u yenerek liderliğini sürdüren mavibeyazlı ekip, Süper Lig kapısını araladı. Maçın sona ermesiyle birlikte Erzurum'da binlerce taraftar Cumhuriyet Caddesi ve Havuzbaşı Kent Meydanı'na akın etti. Ellerinde mavibeyazlı bayraklar, dillerinde şampiyonluk şarkılarıyla meydanı dolduran Dadaşlar, meşaleler yakarak galibiyeti kutladı. Gece geç saatlere kadar süren kutlamalarda "Şampiyon Erzurum" tezahüratları kentin dört bir yanından duyuldu.
Konvoylarla şehir turu attılar
Sadece meydanlarda değil, ana caddelerde de büyük bir yoğunluk yaşandı. Yüzlerce araçlık konvoylar oluşturan taraftarlar, klakson çalarak galibiyetin coşkusunu paylaştı. Polis ekipleri, kutlamalar sırasında trafik akışını sağlamak için geniş güvenlik önlemleri aldı. Ligin bitimine 4 hafta kala elde edilen bu zafer, şehirde Süper Lig inancını perçinledi. Erzurumspor FK, önümüzdeki hafta sahasında Boluspor'u da yenerek şampiyonluk yürüyüşüne devam etmek istiyor.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.