Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDREMİT'TE ESKİ CEZAEVİ YIKILDI



        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde yıllarca cezaevi olarak kullanılan ve boşaltıldıktan sonra metruk halde bekleyen bina Edremit Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. Eski cezaevinin eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na devredildiği bildirildi.
        Edremit İlçesinde Cumhuriyet Mahallesi Harmantepe Mevkiinde bulunan eski cezaevi binası yıkıldı. Edremit İlçesinde yıllarca kapalı cezaevi olarak kullanılan ve cezaevinin kapatılmasından sonra uzun zamandır metruk şekilde bekleyen eski bina Edremit Belediyesi tarafından yıkılmaya başlandı. Edremit Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı arasında yapılan görüşmeler sonucunda yıkılmasına karar verilen eski cezaevi yerinin kullanım hakkının eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na devredildiği öğrenildi.
        (EME)

        05.12.2015 12:08:55 TSI
        NNNN

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler