Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BUCAK BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN MUTLU:

        - "HEDEFİMİZ KANALİZASYON PROBLEMİ OLMAYAN BİR İLÇE"

        HAYAL GİRİŞİM

        BURDUR (İHA) - Bucak Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatih Mahallesi 1643. sokakta Yağmur suyu drenaj hattı çalışması ve Yunus Emre Mahallesi 626. ve 627. sokakta kanalizasyon yapım işi gerçekleştiriliyor.

        Yapılan çalışmalarla Fatih Mahallesi 1643. sokak üzerinde bulunan binaların ve yolların yağmur suyundan etkilenmeyeceğini belirten Başkan Süleyman Mutlu, "Alt ve üst yapısıyla sorunsuz bir Bucak hedefimiz için mahallerimizin alt yapı gereksinimlerini süratle karşılamaya devam ediyoruz. Bu çerçevede sorun yaşanan yerlerdeki eski ve hasarlı yapıları sökerek daha kalitelileriyle yeniliyoruz. Bunun yanında yeni yerleşim alanlarının alt yapı taleplerini de ana hatlardan aldığımız yer altı bağlantılarıyla karşılıyoruz" diye konuştu.

        (HG-

        10.02.2016 13:49:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler