Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GENÇ PİYANİST UTKU ASAN BEŞİKTAŞ'TA KONSER VERDİ

        EMRAH KUŞ

        İSTANBUL (İHA) - Klasik müzik otoriteleri tarafından geleceğin virtüözü olarak gösterilen genç piyanist Utku Asan, Beşiktaş'ta sahneye çıktı. Beethoven'in eserlerini çalan Asan, dinleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

        Genç Piyanist Utku Asan ve Çellist Umut Sağlam, Klasik Müzik Gençlik Buluşması Konseri kapsamında Beşiktaş Fulya Sanat Kültür Merkezinde sahne aldı. Beşiktaş Belediyesi tarafından gerçekleştirilen konserde genç sanatçı Asan, parmaklarıyla Beethoven'in eserlerine hayat verdi. Çellosuyla kendisine eşlik eden Umut Sağlam ile yapmış olduğu resital ise dinleyenler tarafından beğenildi.

        "DÜNYA ÇAPINDA BİR PİYANİST OLMAK İSTİYORUM"

        Konserin güzel geçtiğini belirten Utku Asan, "Piyano çalıyorum, ileride dünya çapında bir piyanist olmak istiyorum. Amacımız müzik yapmak, en iyi müziği yapmak için çalışıyoruz, çabalıyoruz. Bu konserde de Beethoven'in eserlerini çaldım. İleride de kendimi sahnede görüyorum, daha doğrusu görmeyi umuyorum. Bakalım zaman ne gösterecek" diye konuştu.

        "BİRLİKTE ÇALMAKTAN ÇOK BÜYÜK KEYİF ALIYORUM"

        Çellosu ile Utku Asan'a eşlik eden Umut Sağlam ise, "Biz birlikte çalmaktan çok büyük keyif alıyoruz. Müzik yapmaktan çok büyük keyif alıyoruz. Bu yüzden zorluklar bize zor gelmiyor, keyifli geliyor. Bize bu şansı verdikleri için Beşiktaş Belediyesine teşekkür ediyorum. Tiyatro Sanatçısı Dilek Türker'e çok teşekkür ediyoruz. Bizim için çok önemli bir konser. Umarım bu birlikteliğimizin devamı gelir diye düşünüyorum. Belki yurt dışında bir yerde ve umarım çok daha büyük salonlarda" dedi.

        (HÇ-HO-Y)

        31.05.2016 09:27:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler