Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Akkışla Kaymakamı Cevat Gün, köylerde oturan yaşlıları evlerinde ziyaret ederek, ihtiyaç ve isteklerine ilişkin bilgiler aldı.

        Gün, geçen yıl başlattığı 'Yaşlıları Evinde Ziyaret' çalışmasını bu yıl da devam ettirdi. İlçeye bağlı köylerde oturan yaşlıları evlerinde ziyaret eden Gün, özellikle kimsesiz ve yardıma muhtaç olanların ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik gerekli çalışma başlatıyor.

        Yaşlılarla yakından ilgilenen Gün, sıkıntısı olanların şikayetlerini dinleyerek çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmayı yapacağını ifade etti.

        Yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere ilçeye gelmesine gerek olmadığını kaydeden Kaymakam Gün, "Yaşlılarımız istek ve taleplerini, ihtiyaçlarını muhtarlarımıza bildirmeleri halinde konu bizlere ulaşıyor. Bizde personelimizi görevlendirip, talebin yerine getirilmesi veya ihtiyacın karşılanıp, teslim edilmesi noktasında gerekeni yaptırıyoruz" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler