Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Akasya Mahallesi’nde yapımı devam eden Çok Amaçlı Salon ve Pazar Yeri inşaatında incelemelerde bulundu.
        Başkan Yapar’a incelemeleri sırasında belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri eşlik etti.
        Çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi alan Başkan Yapar, Akasya Mahallesi’nde yapımı süren Çok Amaçlı Salon ve Pazar Yeri’nin hem günlük yaşamı kolaylaştıracağını hem de sosyal ve kültürel faaliyetlere katkı sağlayacağını belirtti.
        Çalışmaların hızlı şekilde devam ettiğini ifade eden Yapar, tesisin kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmasının planlandığını kaydetti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler