Karşıyaka, voleybolda Alper Erdoğuş'la anlaştı
KADINLAR Voleybol 1'inci Ligi'nde play-off yarı finalinde elenerek sezonu noktalayan Karşıyaka'da, başantrenörlük görevine Reşat Yazcıoğulları'nın yerine Alper Erdoğuş getirildi.
KADINLAR Voleybol 1'inci Ligi'nde play-off yarı finalinde elenerek sezonu noktalayan Karşıyaka’da, başantrenörlük görevine Reşat Yazcıoğulları’nın yerine Alper Erdoğuş getirildi. Yeşil-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz sezonlarda Karşıyaka, Galatasaray, Eczacıbaşı, Balıkesir BBSK, Nilüfer Belediyespor, Sarıyer, SigortaShop, Bolu Belediyespor, Maccabi XT Haifa, Ujpesti takımlarında antrenörlük yapan Alper Erdoğuş'a hoş geldin diyor, başantrenörlük görevinde başarılı ve sağlıklı bir sezon geçirmesini diliyoruz" denildi. Erdoğuş, 2013-2015 yılları arasında Karşıyaka’yı çalıştırmıştı. Öte yandan yeşil-kırmızılılarda takım menajeri Kenan Coşardemir ile de yollar ayrıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.