Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Milas ilçesinde kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobildeki 9 aylık bebek hayatını kaybetti, anne ve babası ise yaralandı.

        Milas-Bodrum kara yolu havalimanı mevkisinde, sürücüsü henüz öğrenilemeyen 48 KD 336 plakalı otomobil kontrolden çıkarak refüje çarptı.

        112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

        Kazanın ardından araçta sıkışan baba K.O. ile anne Z.A.O, ekiplerin çalışmasıyla kurtarılarak Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Araçtaki 9 aylık olduğu öğrenilen Umay O. ise sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.



        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler