Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yıldız Kenter'in ölümünün ardından ünlü isimlerin paylaştığı mesajlar
        1

        Türk Tiyatrosunun 91 yaşındaki usta ismi Yıldız Kenter, saat 19.00 sıralarında tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetti. Ölüm haberinin ardından ünlü tiyatro oyuncusu Orhan Aydın, sosyal medya hesabından "Toprak yer aç..bağrına yeri asla doldurulamaz bir yıldız uğurluyoruz." mesajını paylaştı. İşte sinema ve tiyatro dünyasının önde gelen isimlerinin Yıldız Kenter'in vefatının ardından paylaştığı mesajlar...

        2

        DEMET AKBAĞ

        Canım hocam, ustam, türk tiyatrosuna ve bizlere verdiğin emek için binlerce teşekkür. Adın gibi yıldızlar içinde uyu. Sonsuz saygı, sevgiyle...

        3

        YILMAZ ERDOĞAN

        Türk tiyatro ve sinemasına unutulmayacak katkılarda bulunan, yeri dolmayacak bir duayeni kaybettik. Bu dünyadan Yıldız Kenter geçti...

        4

        AYŞEGÜL ALDİNÇ

        İçimden bi şey koptu. Sizden geriye olağanüstü bir kariyer, hocaların hocası olma özelliğiniz, disiplin ve dirayetin kadın adı, kulaklarımızdan silinmeyecek caniko hitabınız ve buralara sığmayacak çok fazla olumlu özellik kaldı. Mekanınız cennet, ruhunuz şâd olsun.

        5

        ORHAN AYDIN

        Toprak yer aç... bağrına yeri asla doldurulamaz bir yıldız uğurluyoruz.

        6

        CEYHUN YILMAZ

        Sahnelerin hanımefendisi Yıldız Kenter... Ustaların ustası. Ruhu Şad Olsun

        7

        ALİ POYRAZOĞLU

        Yıldız Kenter bizi öksüz bıraktı

        Gitti

        Ama her oyunda

        Öğrencileri ile bir parçası

        Sahnelerde olacak

        İyi uykular tatlı prenses

        Türk Tiyatrosu’nun annesi

        The rest is silence...

        8

        DAMLA SÖNMEZ

        Ah... hepimize dokundu. Saçtı büyüsünü, hayallerimize harç oldu, tuttu hayaller birbirini. Bu dünyadan bir Yıldız Kenter geçti.

        9

        SILA GENÇOĞLU

        Bir dev. Ölümsüz bir dev. Yıldız Kenter.

        10

        ZAFER ALGÖZ

        Türk tiyatrosunun Diva’sı... Büyük sanatcı... Öğretmen.. Yıldız Kenter yaşama veda etti.Ardında yüzlerce oyun ve yetiştirdiği sanatcılar en büyük mirasıydı..Milletimizin başı sağolsun..Mekanı Cennet Olsun.

        11

        CAN YILMAZ

        Tiyatromuzun usta ismi Yıldız Kenter , tedavi gördüğü hastanede 92 yaşında yaşama veda etti. Muhteşem bir kariyer ile bezenmiş güzel bir hayat sona erdi. Yetiştirdiği öğrencileri ile yaşamaya devam edecek bir tiyatro abidesiydi, mekanı Cennet olsun.

        12

        IŞIL YÜCESOY

        Sayın YILDIZ KENTER aramızdan ayrıldı...Ama yetiştirdiği öğrencilerde,oyunlarını seyreden seyircinin yüreğinde yaşayacak.Bu perde hiç bir zaman kapanmayacak...Başımız sağ olsun.