Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Zeynep Koçak'tan, eski sevgilisi Oğuzhan Koç'a 'ihanet' göndermesi! - Magazin Haberleri
        1

        Oğuzhan Koç ve Zeynep Koçak'ın 8 yıllık ilişkisi 2015'te noktalanmıştı. O dönem basına yansıyan haberlere göre; Evlilik hazırlığı yapan Zeynep Koçak, iş için Fransa'ya gitti. Oyuncu, dönüşte sevgilisi Oğuzhan Koç'un hareketlerinden şüphelendi.

        2

        'Çok Güzel Hareketler Bunlar' setinde taşınıp aşk yaşamaya başlayan ikilinin nikah masasına oturması beklenirken, sürpriz bir şekilde ayrılık haberi geldi. Kısa bir süre sonra ise Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin'in aşk yaşadığı ortaya çıktı.

        3

        "GOOGLE'LA!"

        Aldatıldığına ilişkin iddialar karşısında suskun kalan Koçak, önceki gün Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Oyuncu, bir takipçisinin, "Hiç aldatıldın mı?" sorusuna, "Google'la" yanıtını verdi.

        Koçak'ın bu manidar cevabı akıllara Oğuzhan Koç'u getirdi.

        4

        ÖZÜR DİLEDİ

        Zeynep Koçak, hakkında çıkan haberlerin ardından özür dileyerek, Instagram hesabından konuyla alakalı şu açıklamayı yaptı:

        Sevgili arkadaşlar... Dün geceden beri uyuyamıyorum çıkan haberlerden dolayı. Beni sürekli takip edenler çok iyi bilir ki 'google it' her soru-cevapta mutlaka yazdığım bir şeydir. Burada da atıfta bulunduğum 7-8 sene önce biten ilişkim değil, YouTube kanalımda bu konuyla alakalı yaptığım geyiklerdir. Bugüne kadar bir kere bile bu konuyla alakalı konuşmadım, konuşmam da... Neredeyse ilkokul aşkım denecek kadar geçmişte kalmış bir ilişkiyle alakalı hiç konuşmam. Ben yanlış anlaşıldığım için özür dilerim ama siz de bu iki insanın en güzel gününe günler kala gündemi bununla meşgul etmeyin lütfen. Sevgiler...

        5

        Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç, 2 yıl önce ayrılmıştı. Söylentilere göre; çiftin ayrılık nedeni ise Oğuzhan Koç'un evliliğe sıcak bakmamasıydı.

        6

        26 AĞUSTOS'A EVLENİYOR

        Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin'den ayrıldıktan sonra yine bir oyuncu olan Demet Özdemir ile aşk yaşamaya başlamıştı. Haziran ayında nişanlanan çift, cuma günü evlenecek.

        7

        Bir dönem komedyen Doğu Demirkol ile adı anılan Zeynep Koçak'ın değişimi zaman zaman gündeme geliyor.

        Haberi Hazırlayan: Aytekin Teker

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ