Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın ilk transferi Deniz Türüç! - Galatasaray Haberleri
        1

        DENİZ TÜRÜÇ ASLAN OLMAK ÜZERE...
        Hem yerli hem de yabancı isimlerle görüşme halinde olan Galatasaray’ın, Kayserispor’un yıldızı Deniz Türüç’ün transferi konusunda önemli aşama kaydetti.

        2

        Fanatik'in haberine göre Galatasaray’ın transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Devre arasında kadrosunu alternatif isimlerle güçlendirmek isteyen Galatasaray, yurt içi ve yurt dışında temaslarda bulunuyor.

        3

        Süper Lig’de bu sezon Kayserispor formasıyla yıldızı parlayan Deniz Türüç de, Cim Bom’un radarındaki isimlerden biri. Galatasaray Yönetimi’nin, 25 yaşındaki oyuncunun bonservisi almak için önemli aşama kaydettiği öğrenildi.

        4

        Ligin formda ekiplerinden Kayserispor, belirlenen bonservis bedelinin ödenmesi halinde bu transfere izin verecek.

        5

        Galatasaray, Deniz Türüç için 2.5 milyon Euro’dan daha fazla bir ödeme yapmaya yanaşmıyor. Plana göre bu sezon kadroya giremeyen Donk, De Jong, Hakan Balta gibi isimler takasta önerilecek.

        6

        Kayserispor ise Galatasaray’da oynamayan futbolcuları almak istemiyor. Buna karşın Sarı-Kırmızılı idareciler, Deniz’in de büyük bir takıma gitme isteğinden yararlanıp, bonservis rakamını biraz daha arttırarak, transferin gerçekleşeceğini düşünüyor.

        7

        GALATASARAY, DIJKS'İ DE BİTİRİYOR
        Geçtiğimiz sezonu Norwich City'de kiralık olarak geçiren Dijks bu sezon Ajax formasıyla 8 maçta görev aldı. Hollandalı oyuncu için Sporting Lizbon'un da devrede olduğu konuşuluyor.

        8

        Ajansspor'un haberine göre Dijks'in menajeri Dick van Burik ise Sporting Lizbon ve Galatasaray'ın ilgisi hakkında sorulan soruları yanıtsız bıraktı. Van Burik, oyuncusuna birçok takımdan teklif geldiğini belirterek bu soruları geçiştirdi.

        9

        1993 doğumlu olan Mitchell Dijks, 1.94 boyunda ve sol bek mevkisinde görev yapıyor. Profesyonel kariyerine Ajax formasıyla başlayan Dijks, Heerenveen, Williem ve Norwich City formalarını da giydi.

        10

        Kwadwo Asamoah ile ilgilenen Galatasaray, Juventus'un o bölgeye bir türlü transfer yapamaması sonucunda bu transferde başarısız olmuştu.

        11

        Transferin son günlerinde Kardemir Karabükspor'dan Iasmin Latovlevici'yi transfer eden Galatasaray, istediği verimi Rumen bekten de alamadı.

        12

        Sol kanada takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın listesinin ilk sırasında ise Asamoah var. Galatasaray, devre arasında Asamoah'ı kadrosuna katmak için tüm fedakarlıkları yapacak.

        16

        Igor Tudor geldikten sonra forma şansı bulmaya başlayan Linnes, Latovlevici'nin gelişiyle kulübeye geri dönmüştü. Norveçli bek, ligde 6 maçta 1 asist yaptı.

        17

        FERNANDINHO'DAN GALATASARAY'A YEŞİL IŞIK

        Manchester City forması giyen Fernandinho'nun dün sosyal medyada yaptığı bir hareket, gündeme bomba gibi düştü.

        18

        Brezilyalı yıldız Fernandinho, Galatasaray'ı resmi sosyal medya hesabından takip etti.