Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Fenerbahçe Ülker, Kostas Sloukas ile anlaştı - Basketbol Haberleri
        1

        Gökhan TÜRE / HT SPOR

        Kulüp tarihinin ilk Final Four deneyimini Madrid’de yaşayan Fenerbahçe Ülker, önümüzdeki yıllarda da aynı noktada olma kararlılığını ilk günden ortaya koydu.

        2

        Final Four öncesi coach Zeljko Obradovic ile anlaşma sağlayan Sarı- Lacivertliler, transferde de ilk bombayı patlattı.

        3

        Kanarya, Olympiakos’un oyun kurucusu Kostas Sloukas’la anlaşmaya vardı. Fenerbahçe Ülker’le Sloukas arasındaki anlaşmanın 2 yıllık olacağı ve tarafların her konuda el sıkıştığı ifade edildi. Yunan kaynaklar, transferin yalnızca imzaya kaldığının altını çizdi.

        4

        25 yaşındaki 1.90’lık oyun kurucu, 2011 yılında transfer olduğu Yunan devinin 2012 ve 2013 Euroleague şampiyonluklarında önemli pay sahibi olmuş, kritik anlarda sorumluluk üstlenmesi ve uzun mesafeli şutlarıyla öne çıkmıştı.

        5

        Olympiakos’un kısa rotasyonunda Spanoulis’in ardından en önemli parça olan Sloukas, bu sezon THY Euroleague’de 29 maçta 18 dakika ortalamayla 6.7 sayı, 3.1 asist, 1.9 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.

        6

        Yunanistan Milli Takımı’nda da forma giyen oyuncu, Madrid’deki Final Four’da hem yarı final hem de finalde 10 sayı, 2 asist, 2 ribaundla ortalamalarıyla oynamıştı.