Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: 3 gün önce kaybolan genç adamın cansız bedeni bulundu! - Antalya haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Antalya Manavgat'da, dün akşam Demirciler Mahallesi Ulualan mevkiinde, D-400 kara yolu kenarında insanı şoke eden bir olay meydana geldi.

        VATANDAŞ İHBARDA BULUNDU

        DHA'da yer alan habere göre lambası yanan motosikleti fark edenler, yanında yatan kişiyi de görünce 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

        KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

        Olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, yerde yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirlendi. Yapılan incelemede cansız bedenin, 3 gündür kayıp olarak aranan, Manavgat'ın Hocalı Mahallesi'nden Hakan Asilkan olduğu tespit edildi.

        KESİN ÖLÜM NEDENİ BELİRLENECEK

        Asilkan'ın cansız bedeni, inceleme sonrası kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        YAKINLARI GÖZYAŞINA BOĞULDU

        Hakan Asilkan'ın acı haberini alan yakınları, olay yerine akın etti. Yolun karşısına geçmek isteyenler nedeniyle kara yolunda zaman zaman trafik aksadı. Jandarma ekipleri de kaza ihtimaline karşı sık sık uyarıda bulundu.

        ACI HABERİ İSTANBUL'DA ALDILAR

        Manavgat Sanayi Sitesi'nde boyacılık yapan Hakan Asilkan'ın anne ve babasının, kayıp oğullarını bulabilmek umuduyla televizyon programına katılmak için İstanbul'a gittikleri, acı haberi aldıktan sonra Manavgat'a dönmek üzere yola çıktıkları belirtildi. Olay ilgili soruşturma başlatıldı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ