Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler İş-Yaşam 31 yıllık PR firması Image Halkla İlişkiler dün gece kapandı - İş-Yaşam Haberleri

        1987 yılında Betül Mardin tarafından kurulan ve şu anda Canan Noyan'ın sahibi olduğu İmage Halkla İlişkiler ve Strateji Tanıtım, dün akşam ani bir kararla kapandı. Akşam saat 5 sularında şirkete avukatı ile birlikte gelen Noyan kapanma kararını tüm çalışanlarına tebliğ etti ve şirket faaliyetlerine son verdi.

        Çalışanlar kısa süre içerisinde kişisel eşyalarını alıp şirkketten ayrıldı, arkasından da şirketin kapısına kilit vuruldu.

        NOYAN'DAN AÇIKLAMA

        PR dünyasında yakından bilinen şirketin patronu Canan Noyan ise kapanma kararına ilişkin olarak Marketing Türkiye'ye bir açıklama yaptı. Noyan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

        “Maalesef olumsuz ekonomik koşullar nedeniyle dar boğaza girmiş bulunan IMAGE Halkla İlişkiler mecburi olarak kapanma kararı almıştır.

        REKLAM

        Sektöre birçok yeni insan kazandıran, ekol olarak kabul edilen ve birçok ilki de gerçekleştirmiş bulunan 31 yıllık şirketimizin böyle bir noktaya gelmiş olması talihsiz gelişme olarak bizleri çok üzmüştür.”

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ