Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Abdullah Avcı: Tarihe geçmek sizin elinizde | Son dakika Beşiktaş haberleri - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ta tüm gözler Süper Lig'in 16. haftasında yarın oynanacak Fenerbahçe derbisinde. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Abdullah Avcı, kurmayları ile birlikte derbinin taktik analizini yaparken futbolcuları da dev maça motive etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Kadıköy'deki 14 yıllık galibiyet hasretine dikkatçekerek "Bukadronun oradaki şanssızlığı kıracağına inancım tam. Atmosferden etkilenmeyip kendi oyunumuza odaklanırsak başarabiliriz. Kazanıp tarihe geçmek sizin elinizde" ifadelerini kullanırken futbolcuların da 3 puan için kenetlendiği belirtildi.

        N'KOUDOU YEDEK KUVVET

        Beşiktaş'ın Fenerbahçe kadrosu da netleşmeye başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın savunmada Gökhan, Vida, Roco, Rebocho; önlerinde Atiba ile Elneny; kanatlarda Diaby ile Caner, 10 numarada Ljajic ve ileri uçta da Burak Yılmaz'a şans vermesi bekleniyor. Sakatlıktan dönen Victor Ruiz ile Kevin N'Koudou'nun ise maçın gidişatına göre oyuna dahil olacağı kaydedildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ