Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA’nın Saimbeyli ilçesinde dün evden çıktıktan sonra haber alınamayan Alzheimer hastası İbrahim Akburak (87) için arama çalışması başlatıldı.

        İlçenin Tülü Mahallesi'nde yaşayan İbrahin Akburak dün evden ayrıldıktan sonra geri dönmedi. Son olarak Hüseyinbelen mevkisinde görülen Akburak'tan haber alamayan yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgede jandarma ekiplerinin koordinesinde arama kurtarma timleri tarafından geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Ekipler, gece boyunca ve sabahın erken saatlerinden itibaren bölgede arama faaliyetlerini sürdürdü ancak bir ize rastlamadı. Çevre mahallelerde de araştırmalar devam ederken, Akburak'ı gören ya da yerini bilen vatandaşların 112’ye bilgi vermesi istendi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler