Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Karataş Belediyesince düzenlenen 2. Ulusal Karataş Mavi Yengeç Kısa Film Festivali, Zakkum grubunun konseriyle sona erdi.

        Karataş Ata Park festival alanında düzenlenen festivalin son gününde ayak tenis ile plaj voleybol turnuvası düzenlendi.

        Etkinlikte müzik grubu Zakkum festival alanında konser verdi.

        Konser alanını dolduran müzikseverler Zakkum'un seslendirdiği şarkılara eşlik etti.

        Festival, düzenlenen ödül töreniyle son buldu.

        Etkinliğe Adana Valisi Süleyman Elban, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler