Emniyet Müdürü Önder, esnafın sorunlarını sahada değerlendirdi
Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, 29 Ekim Caddesi ve Eski Van Caddesi'nde esnafla bir araya gelerek talepleri dinledi, kentte huzur ve güven ortamının korunması için görüş alışverişinde bulundu.
Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, 29 Ekim Caddesi ve Eski Van Caddesi'nde esnafla bir araya gelerek talepleri dinledi, kentte huzur ve güven ortamının korunması için görüş alışverişinde bulundu.
Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, 29 Ekim Caddesi ve Eski Van Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaret sırasında esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Önder, kentte huzur ve güven ortamının devamı için talep, sorun ve önerileri dinledi.
Vatandaşlarla samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Önder, emniyet teşkilatının her zaman sahada, halkla iç içe olduğunu vurguladı. "Her zaman Serhat şehrimiz Ağrı'nın güler yüzlü halkıyla dayanışma içinde olacağız" diyen Önder, kentte güvenli bir yaşam ortamı oluşturmak için çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü belirtti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.