Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, Özel Harekât Şube Müdürlüğü personeli için düzenlenen iftar programında polislerle bir araya geldi.
        Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda, Özel Harekât Şube Müdürlüğü personeli iftar sofrasında buluştu. İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, programda personelle sohbet etti. İftarın ardından konuşan Önder, Türk Polis Teşkilatı'nın ülkenin huzur ve güvenliği için büyük bir sorumluluk üstlendiğini söyledi.
        Görevlerini zor şartlar altında sürdüren özel harekât personelinin büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Önder, "Milletimizin huzur ve güvenliği için görev yapan siz değerli personelimiz, cesaretiniz ve disiplininizle teşkilatımızın gurur kaynağısınız. Ülkemizin güvenliği için üstlendiğiniz görevler büyük bir sorumluluk taşıyor. Bu sorumluluğu yerine getirirken ortaya koyduğunuz gayret ve kararlılık her türlü takdirin üzerindedir." ifadelerini kullandı.
        Ramazan ayının birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini dile getiren Önder, teşkilat mensuplarının her zaman birbirine destek olan büyük bir aile olduğunu kaydetti.
        Programın ardından atış ve spor sınavlarında dereceye giren personele hediyeleri İl Emniyet Müdürü Göksel Önder tarafından verildi.
        Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler