Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gönül Elçileri Arama Kurtarma ve Uluslararası İnsani Yardım Derneği Ağrı Temsilciliği, Patnos Güvercinli İlkokulunda kütüphane kurdu.

        Gönül Elçileri Arama Kurtarma ve Uluslararası İnsani Yardım Derneği Ağrı Temsilciliği "Bir Çocuk, Bir Umut, Bir Kitap" projesi kapsamında Patnos Güvercinli İlkokulu öğrencilerinin gönüllerine dokunarak avucumdaki dünya kütüphanesi kurdu. Proje kapsamında AFAD ekipleri eşliğinde çocuklara afet farkındalık eğitimi verilirken, GEAK Ağrı ekibi tarafından öğrencilere kırtasiye malzemeleri, oyuncak hediye edildi. Hediyelerini alan öğrencilerin yaşadığı mutluluk gözlerden kaçmazken, dağıtımdan sonra gönüllüler, öğrencilerle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak çeşitli aktiviteler düzenleyerek keyifli dakikalar yaşadılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler