Ahmet Bulut önemli açıklamalar yaptı!
Ben bir kulüp ismi veremem. İstediğimiz gibi olmazsa 1,5 sene mukavelesi var, Arda da profesyonel futbolcu. Türkiye'den hiçbir kulüple görüşmemiz olmadı, bunun mukavele şartlarıyla alakası da yok. Teklif gelmedi. Teklif yokken 'Evet' ya da 'Hayır' gibi bir şey demesi olamaz. Erken bir şey söylemek zor. Bir görüşmelerim var ama isim verirsem doğru olmaz. Çünkü o kulüpler "Bizi kullanıyor." diyebilir ancak sürekli olarak görüşmelerim var.
FILIPE LUIS VE GALATASARAY
Filipe Luis'in Galatasaray'la adı anılması üzerine konuşan Bulut, "Benim hiçbir görüşmem olmadı. Futbolcu ayrılmak istiyor, bunla ilgili olarak Atletico'ya giderek görüşme yapacağım. Nereye gitmek istiyor öğreneceğiz" dedi.
Bulut, Beşiktaş'ta kiralık olarak bulunan Talisca'yla ilgili olarak ise şunları söyledi:
Talisca'nın opsiyonu var. Başkan Fikret Orman ve Umut Güner bonservisini almak için uğraşıyor, daha zaman var. 20 milyon Euro civarında bonservis bedeli."