Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Akhisarspor: 0 - Başakşehir: 3 | MAÇ SONUCU - Rams Başakşehir Haberleri

        Başakşehir doludizgin!Lider, Akhisarspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek puanını 44'e yükseltti ve Galatasaray ile arasındaki puan farkını 8'e çıkardı. İstanbul temsilcisinin ligdeki yenilmezlik serisi 6 maça çıkarken galibiyet serisi de 3 maça yükseldi.

        Maçın üçüncü dakikasında Emre Belözoğlu ile Josue arasında kısa süreli gerginlik yaşandı ve mücadele bu gerginlik sebebi ile kısa süreliğine durdu. İki oyuncu arasındaki gerginlik hakem ve takım arkadaşları tarafından sona erdirildi ve mücadele kaldığı yerden yeniden başladı.

        Başakşehir 6. dakikada gole yaklaştı: Sağ kanattan Visca'nın etkili ortasını savunma uzaklaştıramadı ve Robinho'nun sağ çağrazda kontrol edip yakın mesafeden kaleye göndermek istediği şutu üstten auta çıktı.

        Konuk ekip 8. dakikada bir pozisyondan daha yararlanamadı: Mossoro'dan savunma arasına akıl dolu pas sonrasında sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Visca'nın uzak köşeye göndermek istediği şutu az farkla auta çıktı.

        REKLAM

        FATİH ÇIKARDI

        Başakşehir 17. dakikada bir kez daha gole ykalaştı: Arda Turan'ın savunma arkasına yükselttiği top ile bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Robinho'nun şutunu Fatih Öztürk çıkardı.

        BU KEZ MERT'TEN GEÇİT YOK

        Akhisarspor 18. dakikada öne geçmeye çok yaklaştı: Hızlı gelişen Akhisarspor atağında sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Cikalleshi'nin yakın direk dibine göndermek istediği şutunu Mert ayağı ile çıkardı.

        YİNE MERT

        Akhisarspor'da Josue, 23. dakikada Mert'e takıldı: Akhisarspor'da yay dışından kazanılan frikiği Josue kullandı ve sol köşeye gönderdiği şutunu Mert iyi uzandı ve diren dibinden çıkardı.

        EPUREANU ATTI

        Başakşehir, 32. dakikada 1-0 öne geçti: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanı içinde markeden kurtulan Alexandru Epureanu, altı pas dışında bomboş kafa vuruşunu yaptı ve yakın köşeden topu filelere gönderdi.

        REKLAM

        ROBINHO SİFTAHI YAPTI

        Başakşehir, 40. dakikada farkı 2'ye çıkardı: Başakşehir'in hızlı hücumunda son olarak ceza alanının sağında topla buluşan Visca'nın altı pas içinde yerden sert gönderdiği ortasına Robinho boş pozisyonda dokundu ve maçtaki farkı 2'ye çıkardı. Robinho, bu sezon ligde çıktığı 19. maçında 13. skor katkısını yaparken Başakşehir formasıyla ilk lig golünü kaydetti.

        Hüseyin Göçek ilk yarıdaki son düdüğünü çaldı ve Başakşehir, devre arasına 2-0 üstün giren taraf oldu.

        AKHİSARSPOR OFSAYTA TAKILDI

        Akhisarspor, 53. dakikada farkı 1'e indirdi ancak gol iptal edildi: Sol kanattan Güray'ın ortasında top doğrudan uzak direk dibinden kaleye gitti ancak Manu'nun pozisyonunun ofsayt olması sebebi ile bu gol geçersiz sayıldı.

        YİNE MERT

        Akhisarspor, 56. dakikadaki pozisyondan da yararlanamadı: Sağ kanatta topla buluşan Barbosa'nın ceza alanına girdikten sonra soluna çektiği topa sert şutunu son andaki refleksi ile Mert çıkardı.

        REKLAM

        62. dakikadaki pozisyonda sol kanattan Güray'ın çizgiden arka direğe gönderdiği ortasını Barbosa indirdi ve Josue'nin penaltı noktasından yaptığı boş pozisyondaki vuruşu yandan auta çıktı.

        MERT DUVAR ÖRDÜ!

        Akhisarspor 88. dakikada yine Mert Günok'a takıldı: Barbosa'nın kaleye gönderdiği ve 90 diye tabir ettiğimiz noktaya giden şutunu Mert Günok harika uzandı ve parmaklarının ucu ile topu kornere çeldi.

        90+3'üncü dakikada yeni transfer Demba Ba, Visca'nın taşıdığı atakta topu boş kaleye gönderdi ve farkı 3'e çıkardı. Robinho'dan sonra Demba Ba da Başakşehir formasıyla ilk golünü attı.

        Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Başakşehir mücadeleyi 3-0 kazanarak puanını 44'e yükseltti.Ligin son sırasındaki Akhisarspor ise 20. haftayı 17 puanla kapadı.

        SPOR TOTO SÜPER LİG'İN PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ...
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ