Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA)- AKSARAY'da, dronla gerçekleştirilen trafik denetiminde emniyet şeridi ile yaya geçidi ve kırmızı ışık ihlali yapan sürücüler, tespit edilerek, durduruldu. Kurallara uymayan 13 sürücüye toplam 6 bin 647 lira ceza kesildi.

        Kentte Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, AksarayAnkara yolunun Nevşehir kavşağı ile Ereğli Kapı Mahallesi'nde dronla trafik denetimi gerçekleştirdi. Trafik ihlalleri, havadan kayıt altına alındı. Kural ihlali yapan sürücüler, tek tek tespit edilerek, trafik ekipleri tarafından durduruldu. Denetlemede kırmızı ışık ihlali yapan 7, emniyet şeridi ihlali yapan 3 ve yaya geçidi ihlali yapan 3 sürücüye toplam 6 bin 647 lira ceza uygulandı. Denetimlerin devam edeceği öğrenildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Aksaray Erkan ALTUNTAŞ

        2021-03-06 11:58:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler