Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aleyna Tilki evleniyor mu? - Magazin haberleri
        1

        Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen genç popçu Aleyna Tilki'nin son paylaşımı "evlilik" sorularına neden oldu.

        2

        Instagram'da 2,7 milyon takipçisi olan Tilki, önceki gün gönderisinde, "Ayın 28’inde evleniyorum. 30’unda da klip çıkacak. Buda davetiyem. 28’inde düğünümü Instagram hesabından canlı izleyebilirsiniz..." ifadelerini kullandı. 21 yaşındaki şarkıcının paylaşımı takipçilerini heyecanlandırırken, kimi kullanıcı ise Aleyna Tilki'nin yeni şarkısının reklamını yaptığını ileri sürdü.

        3

        "DADI ARIYORUM"

        Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde de iş hayatında asistan yerine 'dadı'yla çalışmaya karar verdiğini söylemişti. Tilki, "Kendime dadı tutacağım. Asistan tribi çekemem. Dadılar çok çalışkan. Yemeğimi düşünür, saçlarımı tarar ve her şey..." ifadelerini kullanmıştı.

        4

        KRİTERLERİNİ DE AÇIKLAMIŞTI

        Ardından aradığı kriterleri de sıralayan Aleyna Tilki, şunları söylemişti:

        İngilizce ve Rusça bilmesi, çok sakin bir insan olması, ileri görüşlü olması. Mesela 'Oraya çıkarsan, düşersin.' desin çünkü kimse demeyince hep düşüyorum. İyi bir gözlemcilik. Ben denizdeyken beni karadan magazin geliyor mu diye izlemesi...

        5

        "BEN SANA DADI OLURUM"

        Şarkıcı Tuğba Ekinci de yaptığı paylaşımla Tilki'ye "Güzel yüzlü fıstığım dadı arıyormuş. Boncuğum benim, ben sana dadı olurum. Kıyamıyorum ben sana. Erken yaşta koca camiayla boğuştun..." sözleriyle seslenmişti.

        6

        "VİZYONLU AYICIKLAR İSTİYORUM"

        Öte yandan şarkıcılık kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündem olan Tilki, "Sence ideal bir buluşma nasıl olmalı?" sorusuna yanıt vermişti.

        Tilki, "Önceden beni tanıyor olması lazım. Bana ismini gizleyerek ayıcıklar, çiçekler yollaması lazım... Evimi öğrenemez de kulisime, işe gittiği yerlere çiçekler özellikle ayıcıklar, oyuncaklar gönderecek. Ben de 'Bu kim?' diye merak edeceğim ama vizyonlu ayıcıklar istiyorum, vizyonsuz ayıcıklar istemiyorum. Sonra bir gün artık kim olduğu çıkacak ortaya. Hemen numaramı alacak ama bilmiyorum nasıl alacak… Ardından bir yer ayarlayacak ama tek buluşmak istemem, hemen baş başa kalamam. Arkadaş ortamında buluşalım. Gelirken bir şey getirmesin ancak sonrasında 'Görüşmemiz çok güzeldi' diye ayıcık yollasın." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "KEKO VE BİRAZ MAÇO OLSUN"

        Buluşacağı kişinin karakterinin nasıl olması gerektiğini de açıklayan ünlü şarkıcı, "Efendi, ağır, keko ve biraz maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Çok zor değil, özünde kekoluk olacak ama öyle hissettirmemek için elinden geleni yapacak" demişti.

        8

        "KALBİNDEN KONUŞSUN İSTERİM"

        21 yaşındaki Aleyna Tilki, "Hangi davranış seni o kişiden soğutur?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

        Olduğu gibi gözükmemesi ve boş konuşması, konuşmamayı bilmemesi… Çünkü ben dolu sohbet etmeyi severim. Hangi konu olursa olsun konuştuğumuz konuda bilgili olsun, o konuyu içselleştirsin isterim. Yarattığı kişiden konuşmasın, kalbinden konuşsun isterim. Böyle olmadığı zaman kaçarak uzaklaşıyorum. Bu durumla çok karşılaşıyorum, çok aptal insan var.

        9

        TAKINTISINI AÇIKLADI

        Tilki, "Bir takıntın var mı?" sorusunu ise, "Ben çok takıntılıyım ama işimle alakalı bir tanesini söyleyeyim; tenimin beyaz olması. Tenimi kontur yapacağım diye boyarlarsa kıyamet kopar. Güneşte biraz yanayım hemen ağlıyorum. Böyle şeylerde takıntılıyım. Bir şey çok düzenli gözüktüğü zaman ise bozarım" şeklinde cevaplamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ