Ali Koç'tan TFF yönetimine 'hayırlı olsun' ziyareti
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, TFF'nin Riva'daki merkezine ziyarette bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı Nihat Özdemir'e "En fazla şampiyon olan takım Fenerbahçe" yazılı bir dergi küpürünün çerçeveletilmiş halini hediye etti. Bilindiği üzere; Fenerbahçe, 1959 öncesini de hesaba katarak şampiyonluk sayısını 28 olarak güncellemişti. Kulüp bu şampiyonlukların tescillenmesi için çalışmalarını sürdürüyor
ABONE OLFenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki merkezine ziyarette bulundu. Başkan ve yöneticiler, TFF'nin yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi.
YÖNETİCİLER DE KATILDI
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre Ali Koç'un yanı sıra; yöneticiler Erol Bilecik, Şaban Erdikler, Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Alper Pirşen ve Metin Sipahioğlu da ziyarette yer aldı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ