Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Alişan ile Buse Varol çiftinin bebekleri dünyaya geldi - Magazin haberleri
        1

        Alişan ile Buse Varol çiftinin heyecanla bekledikleri oğulları Burak bebek dünyaya geldi.

        2

        Altunizade'de bir hastanede doğum yapan Buse Varol'un oğlunu 10.19’da dünyaya getirdiği öğrenildi.

        3

        Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: "Alişan ile Buse Varol çiftinin bebeği, 4 bin 265 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz."

        4

        Ünlü oyuncu Buse Varol doğuma girmeden önce sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunmuştu. İşte doğumuna saatler kalan Varol'un yaptığı o paylaşım:

        5

        "Bugün hamile olarak uyandığım son gün... Koskoca 9 ay boyunca beni bir güncük bile üzmedin... Ellerini üzerimden hiç çekmedin... Hayatımın bu en zorlu ama bir o kadar da keyifli zamanlarını sayende harika geçirdim... Bana her konuda inanılmaz destek oldun, en yakın arkadaşım, en güvendiğim insan, sırdaşım, yoldaşım oldun...

        6

        Ve ben eminim ki Burak karnımdayken aramızdaki o güçlü bağı sonuna kadar hissetti. Ve her güne mutlu ilerledi... Hamilelikte bu en önemli şey... Allah seni karşıma çıkararak hayattaki en büyük hediyeyi vermiş bana zaten...

        7

        Bugün yeniden doğuyoruz sevgilim, aşkımızın içinden yeni bir aşk doğuyor. Artık gerçek bir aile olmanın keyfini çıkaracağız inşallah. Seni çok ama çok seviyorum... Evimizden iki kişi çıkıp üç kişi dönmenin merakı şimdiden sardı beni... Daha yazacağım milyon tane güzel şey var ama birazını da doğumdan sonraya saklamak istiyorum. Son sözüm iyi ki sen."

        8
        9
        10
        11
        12