Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Alişan: Kendini ben sanıyor herhalde - Magazin haberleri
        1

        İHA'nın haberine göre; Bağcılar Belediyesi’nin yürüttüğü "Kitabıma Ses Ol" projesi kapsamında şarkıcı Alişan, görme engelliler için Cemil Meriç’in "Bu Ülke" isimli kitabından 5 sayfa seslendirdi.

        2

        Anlamlı proje için Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'na gelen şarkıcı, son günlerde bir hayranın adına açtığı sahte Facebook hesabı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

        3

        TAKİPÇİLERİNİ UYARDI

        Sahte Facebook hesabıyla ilgili açıklamalarda bulunan şarkıcı Alişan, şunları söyledi:

        4

        "GEREKLİ HUKUKİ İŞLEMİ BAŞLATTIK"

        Öyle bir Facebook hesabım yok. Adıma bazı paylaşımlar yapılmış, arkadaşlık teklifleri olmuş. Bazı kişilerle benmişim gibi yazışmış. O yüzden buradan herkesi bir kez daha uyarıyorum; gerekli hukuki işlemi başlattık.

        5

        "KÖTÜ NİYET VAR"

        Benim Facebook açıldığı günden bu yana hiçbir hesabım olmadı. Sadece Instagram ve Twitter hesabım var. Onlar da zaten mavi tikli hesaplardır. Onun dışında bir yerden gelecek mesajlara lütfen hiç kimse itibar etmesin. Yıllar önce bir hayranımın yaptığı bir sayfaymış. Aslında kötü niyetle yapılmamış ama şimdi kötü niyet var.

        6

        "KENDİNİ BEN SANIYOR HERHALDE"

        Bana ait olmayan telefon numaraları paylaşılmış. 'Bana buradan ulaşabilirsiniz' yazılıp birtakım konser görüşmeleri yapılmış. Gerçek Alişan'mış gibi davranmış. Artık kendini ben sanıyor herhalde. O yüzden daha kötü bir şey olmadan, birilerini kandırmadan hukuki yollara başvurduk.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ