Taşova Kaymakamı Kartal ilk iftarını Boraboy köyünde yaptı
Taşova Kaymakamı Salih Kartal, ilk iftarını Boraboy köyü sakinleri ile yaptı.
Taşova Kaymakamı Salih Kartal, ilk iftarını Boraboy köyü sakinleri ile yaptı.
Köy konağında düzenlenen iftar programında konuşan Kaymakam Kartal, vatandaşların ramazan ayını tebrik etti.
Ramazan ayının toplumsal dayanışma ve birlikteliğe vesile olduğunu dile getiren Kartal, "Boraboy köyümüzde geleneksel hale gelen iftar programına katıldık. Vatandaşlarımız aynı tencerede pişen iftarlıkları aynı sofrada paylaşıyor. Bu da birlikteliğin en önemli göstergesidir. Köy halkımızın birlik beraberlik içerisinde iftar yapmaları bizleri mutlu etmektedir." diye konuştu.
İftar programına İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ömer Altun, İlçe Emniyet Müdürü Arif Çetin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Gündüz, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Vedat Yapal, köy muhtarı İzzet Öz ve vatandaşlar katıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.