Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göynücek Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel toplu iftar programında vatandaşlar ile protokol üyeleri aynı sofrada buluştu.

        Programda konuşan Amasya Valisi Önder Bakan ile AK Parti Amasya Milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verdi.

        Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin ise ramazan ayının paylaşma ve kardeşlik ayı olduğunu belirterek, "Göynücek'te aynı sofrada buluşmak, aynı duaya ‘amin’ demek en büyük zenginliğimizdir. Bu birlik ve beraberlik ruhu ilçemizin en güçlü temelidir. Bizler sadece hizmet üretmiyor, gönüller inşa ediyoruz." ifadelerini kullandı.

        İftar programına Göynücek Kaymakamı Osman Demirgül, kamu kurumlarının yetkilileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin başkan ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler