Süper Lig'e teknik direktör dayanmıyor!
Trendyol Süper Lig'de geride kalan 10 haftanın ardından 18 takımdan 8'inde teknik direktör değişikliği yaşandı
ABONE OLSüper Lig'de sezonun ilk 10 haftası geride kalırken istediğini bulamayan Gaziantep FK, Beşiktaş, Fenerbahçe, RAMS Başakşehir, ikas Eyüpspor, Zecorner Kayserispor, Hesap.com Antalyaspor ve Gençlerbirliği teknik direktör değişikliğine gitti.
Bu sezon en erken teknik adam değişikliğine giden kulüp Gaziantep FK oldu.
Geçen sezonu Selçuk İnan yönetiminde 45 puanla 14. sırada tamamlayan Güneydoğu Anadolu ekibi, bu sezona İsmet Taşdemir yönetiminde girdi. Ligin ilk 2 haftasında Galatasaray ve TÜMOSAN Konyaspor maçlarının 3-0'lık skorlarla kaybedilmesinden sonra tecrübeli teknik adamla yollar ayrıldı.
İsmet Taşdemir'in yerine göreve başlayan Burak Yılmaz, puansız son sırada aldığı Gaziantep FK'nin başında çıktığı 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Kırmızı-siyahlı takım, 10. haftayı 17 puanla 6. sırada kapattı.