Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin kavgasından yeni detaylar! - Magain haberleri
        1

        Bir zamanlar "Brangelina" olarak anılan Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin birlikteliğini "yolun sonuna" götüren kavgayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

        Jolie'nin, eski eşi hakkında neden soruşturma başlatılmadığını öğrenmek amacıyla kimliğini gizli tutarak açtığı dava dosyasında yer alan çarpıcı bilgiler ABD basınına yansıdı.

        2

        UÇAK TUVALETİNDE KAVGA

        FBI'a karşı açılan ve sonradan davacı tarafın Angelina Jolie olduğunun anlaşıldığı dava dosyasında, daha önce de sık sık gündeme gelen "uçak kavgasının" ayrıntıları yer alıyor.

        2016 yılının eylül ayında, Fransa'nın Nice kentinden ABD'deki evlerine dönen ikilinin yaşadığı ve çocuklarının da tanık olduğu bu kavganın çift için sonun başlangıcı olduğu belirtiliyor.

        3

        "SEN BU AİLEYİ MAHVEDİYORSUN!"

        Dava dosyasında yer alan dokümanlara göre; Angelina Jolie, eski eşiyle yaşadığı bu hararetli tartışmanın, özel jetin tuvaletinde meydana geldiğini ileri sürdü.

        İddiaya göre; Pitt, Jolie'yi, kimi zaman elinden kimi zaman omuzundan yakalayıp, sarstı. Brad Pitt, Angelina Jolie'yi, "Onu uçağın tuvaletine itip, "Sen bu aileyi mahvediyorsun!" diye bağırdı.

        4

        "ANNENİZ ÇILDIRMIŞ!"

        Dava dosyasında yer alan dokümanlara göre; çiftin, isimleri basına verilmeyen ve henüz reşit olmayan iki çocuğu, anne ve babalarının bu tartışmasını duydu. Hatta gidip uçağın kilitli tuvaletinin kapısı önünde ağlayarak, "Anne iyi misin?" diye Angelina Jolie'ye seslendiler. Bunun üzerine Brad Pitt de, "Hayır, anneniz iyi değil. Bu aileyi yıkıyor. O çıldırmış!" diye yanıt verdi.

        5

        "AİLEYİ YIKAN SENSİN!"

        Ancak Jolie'nin iddiasına göre; olay, bununla sınırlı kalmadı. Yine adı basına verilmeyen altı çocuktan biri bunun üzerine Brad Pitt'e aileyi yıkan kişinin Angelina Jolie değil, aktörün ta kendisi olduğunu söyledi. Bu durum da Pitt'in daha çok sinirlenmesine yol açtı.

        6

        "ELİMDEN VE DİRSEĞİMDEN YARALANDIM"

        Angelina Jolie'nin ifadesine göre; bunun üzerine Brad Pitt, bu sözleri sarf eden çocuğa doğru saldıracakmış gibi koştu. Jolie, Brad Pitt ile giriştiği bu tartışma sırasında elinden ve dirseğinden yaralandığını ileri sürdü. Hatta bununla ilgili fotoğrafları da soruşturmayı yürüten FBI ajanlarına dava dosyasında sundu.

        7

        KATLİAM SORUMLULARINA BENZETTİ

        Jolie'nin söz konusu iddiaları arasında altı çocuğundan birine yönelttiği çarpıcı sözler de yer alıyor. Buna göre; Pitt, çocuklarından birini 1999'da Colorado'daki Columbine Lisesi'nde meydana gelen katliamın sorumlularına benzetti.

        8

        "UÇAKTAN İNMEMİZİ ENGELLEDİ"

        Angelina Jolie, bu kavganın ardından Los Angeles'a ulaştıklarında eski eşi Pitt ile fiziksel bir kavgaya tutuştuklarını da ileri sürdü. Hatta iddialarına göre; Brad Pitt, havaalanında tam 20 dakika boyunca hem Jolie'nin hem de altı çocuğun uçaktan inmesini engelledi.

        9

        O ÇOCUK MADDOX MU?

        Her ne kadar ABD basınına yansıyan haberlerde Pitt'in tartışma yaşadığı çocuğun adı net olarak açıklanmasa da Jolie'nin ilk evlatlığı Maddox olduğu konuşuluyor.

        Maddox'un adı, çiftin boşanmasının ilk aşamalarında bu uçak kavgasında gündeme gelmiş ve Pitt'in ona şiddet uyguladığı ileri sürülmüştü.

        Pitt de bunun üzerine bir FBI soruşturması geçirmiş ve aklanıncaya kadar altı çocuğunu görmesine izin verilmemişti.

        10

        DAHA ÖNCE DE AİLE İÇİ ŞİDDET İDDİASINDA BULUNMUŞTU

        Öte yandan Angelina Jolie, daha önce de Brad Pitt'in kendisine aile içi şiddet uyguladığını iddia etmişti. Ünlü aktris, devam eden boşanma davası kapsamında mahkemeye eski eşinin ilişkileri boyunca kendisine şiddet uyguladığını ileri iddia etmiş ve bununla ilgili belgeler de sürmüştü.

        Bu belgelerin tüm ayrıntıları bilinmese de Angelina Jolie'nin bu konuda kanıtları olduğu, hem kendisinin hem de yaşı küçük olanlar da dahil altı çocuğunun da ona tanıklık etmeye istekli olduğu belirtilmişti. Fakat daha sonra bu istek mahkeme tarafından kabul edilmemişti.

        11

        VELAYET DAVASINI 'KORKUNÇ' DİYEREK NİTELEDİ

        Brad Pitt ile altı çocuğun velayeti için aralarında süren davayı "korkunç" diye nitelendiren Angelina Jolie, Pitt ile en büyük oğlu Maddox arasında uçakta yaşandığı ileri sürülen şiddet olayına da değinmişti. Jolie, "Olaylar uçakta uygulanan sözlü ve fiziksel şiddetle başlamadı. Olay bundan çok daha karmaşık." diyerek sözlerini sürdürmüştü. Angelina Jolie, ayrıca Brad Pitt'ten boşanma kararını kolay almadığının da ifade etmişti. Jolie, "Çocuklarımın babasından ayrılma kararı almak, öyle bir pozisyonda bulunmak bana çok şeye mal oldu." diyerek o süreçte yaşadığı zorlukları ifade etmişti. Ünlü yıldız, "Ailem ve çocuklarımın babası için iyilik ve huzur diliyorum. Biz her zaman bir aile olacağız." diyerek sözlerini tamamlamıştı.

        Fotoğraflar: AP, Reuters

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ