Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Angelina Jolie: Hiç evli bir erkekle birlikte olmadım - Magazin haberleri
        1

        Angelina Jolie ve Brad Pitt, 2005 tarihli Bay ve Bayan Smith filminde birlikte kamera karşısına geçti.

        2

        O dönemde aralarında romantik bir ilişki olduğu iddiaları basına yansımaya başladı.

        3

        Çekimleri bitmesinden bir süre sonra aynı yılın sonbaharında Brad Pitt ile o dönem evli olduğu Jennifer Aniston, boşanacaklarını duyurdu.

        4

        2005 yılında Pitt ile ilişkisi olduğu iddialarına Jolie, verdiği bir röportajda arkadaş olduklarını belirterek "Evli bir erkekle özel bir ilişkiye girmek, annemi aldatan babamı da hatırlayınca benim affedebileceğim bir şey değil. Eğer bunu yapsaydım aynada kendime bakamazdım" ifadelerini kullandı.

        5

        O süreçte hayatında hiç kimse olmadığını söyleyen Jolie, Brad Pitt ve ilk evlatlık oğlu Maddox ile tatil yaparken objektiflere takıldı.

        6

        Angelina Jolie'nin koruması Mark Behar da ünlü yıldızla çalışmayı bıraktıktan sonra onu Mr. and Mrs. Smith'in setinde Pitt ile kamera arkasında öpüşürken gördüğünü söylemişti.

        7

        Brad Pitt ile Angelina Jolie, o filmin tamamlanmasından sonra gerçek hayatta aşk yaşamaya başladı.

        8

        Çift, üç tane biyolojik, üç tane evlatlık olmak üzere altı çocuk sahibi oldu. 2014 yılında evlenen ikili, 2016 yılında boşanmaya karar verdiklerini açıkladı.

        9

        Jennifer Aniston ise bu olayların ardından "aldatılan kadın" simgesine dönüştü.

        10

        Aniston, geçtiğimiz gün gerçekleşen Altın Küre ödül gecesinde en çok ilgi çeken konuklardan biriydi. Pitt, ödüle teşekkür konuşması için çıktığında kameralar yine ona döndü.

        11

        Pitt de törendeki konuşmasında, "Aslında törene annemle birlikte gelecektim fakat yanımda hangi kadını görseler aşk yaşadığımızı iddia ediyorlar. O yüzden yalnız geldim" ifadelerini kullandı.

        12

        Ara sıra aralarında aşk üçgeni olduğu konuşulan Angelina Jolie, Brad Pitt ve Jennifer Aniston, aynı sektörde etkin oldukları sürece daha da konuşulacağa benziyor.