Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Angelina Jolie kızı Shiloh ile Venedik'te - Magazin haberleri
        1

        Hollywood'un en ünlü oyuncularından biri olan Angelina Jolie, çıktığı Avrupa turunu sürdürüyor. 46 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu, son olarak Venedik'te obejktiflere yansıdı.

        2

        Altı çocuk annesi olan Jolie'ye Brad Pitt ile birlikteliğinden dünyaya gelen ilk biyolojik çocuğu Shiloh'un eşlik ettiği görüldü. İkilinin geceliği 8 bin strelin değerinde olan bir otelde misafir olarak konakladığı belirtildi.

        3

        Angeline Jolie'nin uzun siyah elbisesini, trençkot ve kahverengi terlikleriyle kombinlediği görüldü. Jolie'ye eşlik eden 15 yaşındaki Shiloh da bej rengi bir pantolon, siyah eşofman üstü ve siyah spor ayakkabılar giymeyi tercih etti. Shiloh'nun genellikle kısacık kestirdiği saçlarını bu kez uzattığı ve at kuyruğu yapması dikkatlerden kaçmadı.

        4

        ANNESİNİN BOYUNU GEÇTİ

        Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin ilk biyolojik çocuğu Shiloh'nun boyunun annesini geçtiği de dikkatlerden kaçmadı.

        5

        KIYAFETİNİ DEĞİŞTİRDİ

        Kızıyla birlikte konaklayacağı otele geçince üzerini değiştiren Jolie, Venedik'te kanallarda hizmet veren tekne taksilerle akşam yemeğinin yenileceği mekana geçti. Ünlü yıldız, bu sırada gri renkli, üzeri pırıltılı maksi bir elbise giydi. Bu bol elbise de sosyal medyada gündem oldu.

        6

        ELBİSESİ PATATES ÇUVALINA BENZETİLDİ

        Birçok kişi, Angelina Jolie'nin bu kıyafetini patates çuvalına benzetti. Bazı kişiler, "Ben de patatas çuvalı giyeceğim." diye yorum yaparken bazıları da Jolie'nin elbisesinin öyle "Patates çuvalı." diye dalga geçilebilecek bir giysi olmadığını, muhtemelen binlerce dolar değerinde olduğunu ileri sürdü.

        7

        'ESTETİK YAPTIRDI' İDDİASI

        Saçlarını serbest topuz yapan Angelina Jolie'nin yüzü de sosyal medyada gündem oldu. Bazı takipçileri Jolie'nin yüzüne estetik müdehaleler yaptırdığını iddia etti.

        8

        HER ŞEY YENİDEN BAŞLIYOR

        2016'da yollarını ayıran Hollywood yıldızı Angelina Jolie ve Brad Pitt'in 5 yıldır süren velayet davası sona ermişti. 18 yaşından küçük 5 çocuğun ortak velayetini talep eden Pitt, mahkemeden zaferle çıkmıştı.

        Hukuk mücadelesine devam eden Jolie ise kararın ardından temyize başvurmuştu.

        Ortak velayete karşı çıkan Angelina Jolie, özel hakim John Ouderkirk'in eski eşinin avukatlarıyla iş ilişkisi olduğunu ve bu sebeple çocukları ve kendisinin adil bir yargılanmadan mahrum bırakıldığını belirterek, hakimin davadan alınmasını talep etmişti.

        9

        HAKİM GÖREVDEN ALINDI

        Jolie'nin bu talebi üzerine harekete geçen California mahkemesi, ünlü oyuncuyu haklı bulmuştu.

        Mahkeme, yaptığı, "Bu etik ihlal, hakimin tarafsız olma kabiliyeti üzerinde şüpheler oluşmasına yol açıyor" açıklamasıyla hakimi görevden almıştı.

        Alınan bu karar, yeni bir hakimin göreve atanmasıyla birlikte davanın yeniden görüleceği anlamına geliyor.

        10

        ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK!

        Öte yandan 2016'da yollarını ayıran Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin ilişkisinin bitme nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti. Jolie, bu yılın başlarında evlilikleriyle ilgili dudak uçuklatan bir açıklama yapmış ve Pitt'in birliktelikleri süresince kendisine şiddet uyguladığını ileri sürmüştü.

        FBI soruşturmasının yanı sıra Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri tarafından soruşturulmuştu. Fakat oyuncu, bu soruşturmalarda aklanmıştı.

        11

        İkilinin, üçü biyolojik üçü evlatlık altı tane çocuğu bulunuyor. En büyük çocukları Maddox 19 yaşında. Diğer çocukları Pax 17, Zahara 16, Shiloh 15, ikizleri Knox ve Vivienne ise 12 yaşında.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ