Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Angelina Jolie'nin talebi reddedildi - Magazin haberleri
        1

        Bir dönem Hollywood'un en gözde çifti olan ve 'Brangelina' adıyla anılan Brad Pitt ile Angelina Jolie arasındaki sular durulmuyor.

        2

        Dört yıl önce ayrılan ve resmen geçen yıl boşanan Pitt ile Jolie'nin mali durumları ve altı çocuklarının velayet davası devam ediyor.

        3

        Davayı kazanmak için elinden geleni yapan Angelina Jolie, Pitt'in avukatlarıyla iş ilişkisi olduğu iddiasıyla yargıcı davadan aldırma talebinde bulunmuştu.

        4

        JOLIE'NİN TALEBİ REDDEDİLDİ

        Daily Mail'in elde ettiği belgelere göre; 45 yaşındaki oyuncu, "Yargıç ile davalının (Brad Pitt) avukatı arasındaki mevcut, devam eden ve tekrar eden müşteri ilişkisini gösteren durumlar olduğunu" öne sürse de bu iddiasını belgeleyemedi.

        5

        Angelina Jolie'nin bu talebine rağmen California Yüksek Mahkemesi, Yargıç Ouderkirk'ün bu davada geçici yargıç olarak görev yapmaktan men edilmemesine karar verdi.

        6

        Öte yandan Jolie ve Pitt'in Ouderkirk'ü uzun yıllardır tanıdığı ve yargıçın ikilinin Fransa'daki düğününe katılan sayılı kişilerden olduğu öne sürüldü.

        7

        Angelina Jolie ve Brad Pitt, 10 yıllık ilişkilerini 2014 yılında nikah masasına oturmuştu.

        İkili, 2016'da boşanmaya karar vermişti.

        8

        Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin bu evlilikten Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) ve ikizler Knox ile Vivienne (12) olmak üzere üçü evlatlık, üçü biyolojik altı çocuğu bulunuyor.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ