Alanya'da tartıştığı oğlunu silahla öldüren zanlı tutuklandı
ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde kavga ettiği oğlunu silahla öldüren şüpheli tutuklandı.
Mahmutlar Mahallesi'nde oğlu Cihat G'yi (28) silahla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Duran G. (50), jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Duran G'nin ifadesinde, bıçakla saldıran oğlunu, kendisini korumak için vurmak zorunda kaldığını iddia ettiği öğrenildi.
Cihat G. ile babası Duran G. arasında dün iş yerinde başlayan tartışma kavgaya dönüşmüş, babası tarafından silahla vurularak ağır yaralanan Cihat G. kaldırıldığı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.