Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli sporcu Şahika Ercümen, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Antalya'da yarın gösteri dalışı yapacak olmanın kendisi için çok kıymetli olduğunu söyledi.

        Ercümen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaretinde yaptığı konuşmada, Antalya'nın kendisi için çok önemli olduğunu belirtti.

        Birçok dünya rekoruna bu bölgede imza attığını hatırlatan milli sporcu, "Antalya'nın birçok ilçesinde dalış antrenmanı yapıyorum. Antalya'nın bende yeri çok çok özel. Bundan sonra da Antalya'ya sık sık ziyaretlerim olacak. Cumhuriyetimizin 100. yılını Antalya'da bir dalışla kutlamak çok kıymetli. Burada olduğum için çok mutluyum." ifadesini kullandı.

        Başkan Böcek ise Ercümen'in Antalya'da bulunmasından memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Rekorlarından dolayı kutladığı sporcuya günün anısına plaket veren Böcek, Şahika Ercümen'e başarılarının devamını diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler