Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Kemer ilçesinde 3 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 1 kişi tutuklandı.
        Göynük Mahallesi’nde dün meydana gelen olayda, Fatih Y. silahla bacağından, Yusuf K. ve Oktay O. da sert cisimle yaralanmışlardı. Olaydan sonra Kemer’de operasyon başlatan Kemer Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Adnan Ç., BülenT U., Mahir K., Hüseyin İ., Ali İhsan P. ve Kemal D. isimli şahısları gözaltına almıştı. Operasyonda, olayda kullanılan tabanca da ele geçirilmişti.
        Olay jandarma bölgesinde meydana geldiği için jandarma karakoluna teslim edilen şüpheliler, ifadelerinin ardından Kemer Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanan şüphelilerden Mahir K. ve Kemal D. serbest bırakıldı. 4 şüpheliden 3’ü tutuklanma talebiyle sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Bülent U., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler