Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’da kavşağa hızlı giren motosiklet, hafif ticari araca çarptı. Yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

        Kaza, Cumhuriyet Mahallesi’nde kontrolsüz kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kaza öncesi hızla kontrolsüz kavşaktan geçen motosiklet sürücüsü, kısa bir süre sonra tekrar aynı kavşağa aynı hızla giriş yapınca seyir halindeki hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten savrulan sürücü bir anda kendini yerde buldu. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, kaza anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

        Görüntülerde motosiklet sürücüsünün hızla otomobile çarpması, ardından da taklalar atarak yola savrulması yer aldı. Görüntüleri izleyen vatandaşlar, “Bak şimdi gitti, şimdi tekrar geri gelecek bende şok oldum” yorumunda bulundu. Çevredeki vatandaşların da motosiklet sürücüsüne yardım ettiği görüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler