Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu ve neden yok? 10 Mart Cuma Kanal D yayın akışı! Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman başlayacak?
        1

        Kanal D'nin uzun bir süredir izleyicilerinden ayrı olan dizisi Arka Sokaklar'ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı belirsizliğini koruyor. Bu yıl 17. sezonuyla yayınlanan Arka Sokaklar'ın geleceğine dair güncel durumu derledik. İşte, ayrıntılar...

        2

        ARKA SOKAKLAR BU HAFTA NEDEN YOK?

        Son olarak 638. yeni bölümüyle yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin yerine Kanal D'de bu hafta Mekanik filmi yayınlanacak.

        Dizinin neden yayınlanmadığına ilişkin ise Kanal D'den resmi bir açıklama gelmedi. Başrol oyuncularından İlker İnanoğlu ise şu açıklamayı yaptı; "“Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için devam edeceğiz” dedi."

        3

        ARKA SOKAKLAR'IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

        18 Kasım 2002 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 638. Bölümünde ekip, başarılı bir operasyonla Kadem'i cezaevine yolluyor!

        Kadem ve Hülya yolun sonuna gelmişlerdir fakat Kadem’in yeni planları vardır. Geçmişte Hülya’yla bağlantısı olan örgüt üyeleri Abdül ve Yulia yeni oluşumlar içindedir.

        4

        Ekibimiz onları durdurmak için elinden geleni yapacaktır. Yoksunluk krizi geçiren Mete, Tahir tarafından zorlu bir seçime maruz bırakılır.

        Uğur, annesinin ve kardeşinin katilinin kim olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşir. Ayşe, şiddet gören ablasına yardım etmek ister ama bu durum Ayşe’nin başına çok büyük işler açacaktır.

        5

        10 MART 2023 KANAL D YAYIN AKIŞI

        11:00 Hayat Şarkısı

        13:00 Gelinim Mutfakta

        16:00 Aşk ve Umut

        17:00 Hicran

        18:40 Kanal D Ana Haber

        20:00 Yabancı Sinema Mekanik

        21:45 Yabancı Sinema Mekanik

        23:30 Camdaki Kız

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ