Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aşk Ağlatır’ın 4. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı! "O kız sana tutulmuş!"

        Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Aşk Ağlatır’ın 4. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Hastanede yatan Nalan’ın Yusuf’a, Ada’dan uzak durmasını söylediği heyecan dolu tanıtımda Ada, polise ifade veriyor. Ada’nın yanına gittiğinde Rüzgar’ı gören Yusuf ise büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Yusuf’un kendisinden kaçtığını düşünen Ada’nın gözyaşları izleyenleri derinden etkilerken, ikili arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

        Hastaneye gelen Mert ile Yusuf’un karşılaştığı anlar ve yaşanacaklar merak uyandırıyor. Taşradan İstanbul’a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin; vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesinin anlatıldığı Aşk Ağlatır, her Pazar Show TV’de ekrana geliyor.

        REKLAM

        AŞK AĞLATIR’IN 3. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

        Yusuf, Nagehan ve Rüzgar’la birlikte Ada’yı, Mustafa ve İsmail’in elinden kurtardı. Hayatına Ada’yla devam etmek isteyen ve onu sevdiğini itiraf eden Yusuf, Nalan’dan ayrılmak istedi fakat Nalan bunu kabullenemedi. İstanbul’da var olma savaşı veren Ada ise kendine yeni bir ev bulmak için harekete geçti.

        Ada, Sumru ve Yusuf’un yardımıyla kendine bir ev bulup, yeni bir hayat kurmak için kolları sıvarken, İsmail Ada’yı aramaya devam etti. Yengesini yanına almak isteyen Ada adresini onunla paylaşınca İsmail oyuna tekrar dahil oldu ve Ada’ya ulaştı. İsmail’i gizlice takip eden Mustafa’nın da beklediği fırsat önüne geldi.

        Eve geldiğinde Mustafa’yı karşısında bulan Ada, boğuşma sırasında Mustafa’nın elindeki silahın ateş almasıyla neye uğradığını şaşırdı. O sırada her şeyden habersiz eve gelen Yusuf ise Nalan’ın durumunun ağır olduğu haberini aldı.

        REKLAM

        MF Yapım imzalı Aşk Ağlatır’ın başrollerini Deniz Can Aktaş, Hafsanur Sancaktutan ve Yağızcan Konyalı paylaşıyor.

        Aşk Ağlatır’ın yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        İşte "Aşk Ağlatır"ın 4. Bölüm 2. Tanıtımı!

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ