Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim ATA AÖF bütünleme tarihleri: 2022-2023 akademik takvimi ile Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman, kimler girebilir, sınav giriş yerleri belli oldu mu?
        1

        Ata AÖF güz dönemi final sınavları 7-8 Ocak 2023 tarihleri arasında düzenlendi. Final sınavlarının geride kalmasıyla geçme noutunun altında kalan öğrenciler ATA AÖF bütünleme sınavı tarihlerini sorgulamaya başladı. Bütünleme sınavına finallerden "FF, DD ve DC" notu alan ve final sınavına giremeyen öğrenciler katılabilecek. Peki, ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman? İşte ATA AÖF bütünleme tarihleri...

        2

        ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

        ATA AÖF bütünleme sınavı üç farklı oturum şeklinde yapılacak. Üniversiteden yapılan açıklamada birinci oturumun 11 Şubat saat 09.30’da, ikinci oturumun 11 Şubat saat 14.00’da üçüncü ve son oturumun ise 12 Şubat 09.30’da yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

        3

        ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYINLANIR?

        Bütünleme sınavına ait sınav giriş belgelerinin oturumlar başlamadan bir hafta önce paylaşılması bekleniyor. Sınav giriş belgeleri obs.atauni.edu.tr adresinden T.C. kimlik numarası/kullanıcı adı ve öğrenci şifresi ile öğrenilebilecek.

        4

        BAHAR DÖNEMİ TAKVİMİ

        Atatürk Üniversitesi bahar yarıyılı sınav ve kayıt takvimini açıkladı. Buna göre ders kayıtları 13-17 Şubat, mazeretli kayıtlar ise 20-24 Şubat tarihlerinde yapılacak.

        Bahar dönemi ara sınavları 8-9 Nisan, yarıyıl sonu sınavları 21-21 Mayıs tarihlerinde organize edilecek.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ