Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan yeni fotoğraf - Magazin haberleri
        1

        Alp Navruz (32) ile Ayça Ayşin Turan (29), geçtiğimiz yıl aralık ayında aşk yaşadıklarını itiraf etmişti. Daha önce, "Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz." açıklamasını yapan çiftten yeni fotoğraf geldi.

        2

        "YİNE YOLLARDAYIZ"

        Önceki gün birlikte seyahate çıkan ikili, araç içinde verdikleri pozları Instagram hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Siyah-beyaz efektli karelerini yayınlayan Turan, gönderisine, "Yine bir gün yollardayız..." notunu düştü.

        Fotoğraf: Instagram

        3

        AŞK DOLU BAKIŞ

        Ayça Ayşin Turan, geçtiğimiz günlerde de bu fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı. Ünlü oyuncunun sevgilisine aşk dolu bakışları ise dikkatlerden kaçmamıştı.

        4

        "BENİ ÇOK UTANDIRDINIZ"

        Öte yandan geçtiğimiz ay Etiler'de görüntülenen Ayça Ayşin Turan, gazetecilerin, "Dizi aşkı gerçek oldu. Rol arkadaşınız Alp Navruz ile aşk yaşıyorsunuz. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna yanıt vermişti.

        Oyuncu, "Zaten her şeyi biliyorsunuz. Ne söyleyeyim? Beni çok utandırdınız. Her şey güzel gidiyor. Her şey yolunda." demişti.

        5

        "SEVE SEVE OYNARIZ"

        Navruz ile çok güzel bir enerji yakaladıklarını dile getiren Ayça Ayşin Turan, "Birlikte bir proje gelirse seve seve oynarız. Ben Alp ile çalışmayı çok seviyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ