Köşk'te miniklere özel Ramazan programı
Aydın’ın Köşk ilçesinde Fatih Camii’nde, Köşk Adnan Menderes İlkokulu 3B sınıfı öğrencilerine yönelik çocuklara özel Ramazan programı düzenlendi.
Programda tekbirler, salavatlar ve ilahiler eşliğinde Ramazan’ın manevi atmosferi miniklere hissettirildi. Nasreddin Hoca ile Karagöz ve Hacivat gösterileri ve eğitici oyunlarla çocuklar Ramazan’ın paylaşma ve yardımlaşma değerlerini öğrendi. Etkinlik sonunda öğrencilere isimlerine özel tesbih ve imsakiye hediye edildi. Programla ilgili değerlendirmede bulunan Köşk Müftüsü Nuri İlkatmış, bu tür etkinliklerin şahsiyetli ve değerlerine bağlı bir neslin yetişmesine katkı sunduğunu belirterek, organizasyonda emeği geçen Köşk Müftülüğü ekibine teşekkür etti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.